Eric Kuster Stijl

Droom jij van een woonkamer in Eric Kuster stijl? Wij helpen jou op weg!

Je hebt het vast weleens voor bij zien komen op afbeeldingen: de Eric Kuster stijl. Deze metropolitan luxury stijl is ontwikkeld door de bekende Nederlandse interieurdesigner Eric Kuster en staat bekend om zijn ‘luxe levensstijl’ en laat dat graag in het interieur naar voren komen met luxe design meubels en warme kleuren. Wil je bij thuiskomst echt een hotelgevoel krijgen omarmt met luxe? Wij helpen jou graag!

Haal warme kleuren in huis

Om een luxe gevoel te creëren in jouw interieur is het gebruik van warme kleuren een must. Het hangt natuurlijk van je eigen smaak af, maar de basiskleuren die veel naar voren komen bij de Eric Kuster stijl is bruin, zwart, grijs, goud of parelmoer.

Maak gebruik van velvet stoffen

Velvet is een zachte stof, maar geeft een warme uitstraling. Door de glimmende fluwelen uitstraling krijg je het gevoel van luxe en het komt veel voor bij eetkamerstoelen of bankstellen. Met fluwelen stoelen geef je jouw interieur een mooi stijl mee die neigt naar de Eric Kuster style. Daarbij komt ook nog eens dat velvet een sterke stof is wat minder vocht en vuil opneemt dan andere stoffen.

De basis voor een echte Eric Kuster woonkamer

Je vraagt je natuurlijk af waar je moet beginnen, want het liefst wil je natuurlijk de hele woonkamer inrichten! En Eric Kuster stijl staat voor ‘luxe’ en chic. Dat betekent zeker om zo’n luxe woninginrichting erg prijzig is. Niks is minder waar. Bij Bella Home zijn wij ook gek op de metropolitan luxury stijl, en dus hebben we ervoor gezorgd dat we eetkamerstoelen, lampen, eettafels kunnen aanbieden voor een betaalbare prijs met behulp van onze eigen productie! Door onze eigen productie zijn we in staat meubels te leveren die perfect passen bij de Eric Kuster style. Zo kan jij als nog een hotelgevoel creëren in jouw huis.

Fauteuil Mila velvet in Eric Kuster stijl

Een fauteuil die echt niet mag ontbreken in een chique interieur is de Luxe Velvet Schelp Fauteuil Mila. Deze velvet fauteuil is geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of make-up kamer en straalt eenmaal luxe uit. Door de velvet stof heeft de fauteuil een warme uitstraling. Kortom: luxe en elegantie die perfect past bij de Eric Kuster stijl. We bieden de fauteuil aan in verschillende velvetkleuren en kleurpoten zodat jij de beste beslissing kan maken voor jouw interieur.

Lampen als finishing touch

Wellicht heb je de eetgedeelte al ingericht naar wens en krijg je al een hotelgevoel, maar mis je net de finishing touch. De lampen van Bella Home maken dit helemaal af, of je nou een hanglamp of bollamp zoekt. Verlichting zorgt namelijk voor sfeer, en sfeer is een cruciaal aspect bij een luxe inrichting. Bekijk onze lampen collectie en kies zelf de juiste kleur uit voor jouw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *