Toont alle 2 resultaten

Velvet fauteuil

Niet alleen na een dag hard werken, maar ook tijdens een vrije dag of zelfs bij een rustmoment wil je kunnen ontspannen in een velvet fauteuil. Gelukkig zijn de velvet fauteuils van Bella Home niet alleen lekker zacht door de velvet stof,  maar zijn ze ook uitgebreid getest op zitcomfort en wordt het met de hand gemaakt. Omdat het ambachtelijk is worden alleen de beste materialen gebruikt om kwaliteit te garanderen. Tijdens het ontspannen in de velvet fauteuil wil je natuurlijk niet dat die snel vies wordt. Daarom bieden wij ook een impregneerspray aan voor bescherming tegen water, vet, olie en smeer.

Teddy fauteuil

Ben je opzoek naar een super zacht en pluizig fauteuil? Dan is een teddy fauteuil de perfecte keuze. Door een teddy fauteuil te plaatsen in het interieur creëer je een warme uitstraling of het nou in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer is. Voor vlekken hoef je niet bang te zijn, want teddy stof is gemakkelijk te onderhouden. Voor extra bescherming kan je altijd bij ons een impregneerspray aanschaffen.

Fauteuils in alle kleuren

Bij Bella Home produceren we alle fauteuils ambachtelijk. Of je nu een teddy of velvet fauteuil zoekt met of zonder armleuningen, wij hebben het! Met onze brede aanbod aan stofkleuren en kleurpoten kan je zelf de mooiste combinaties maken voor jouw interieur. Wil je het liefst gaan voor een neutrale kleur of felle kleur? Het is allemaal mogelijk bij ons! Het is ons doel om ieder klant tevreden te stellen. Daarom bieden wij nu ook de keuze uit verschillende kleurpoten waaronder goud, zwart of zilver voor jouw fauteuil.

Fauteuils