Toont alle 2 resultaten

Eetkamerstoelen

Een eetkamerstoel draait om comfort, uitstraling en kwaliteit. Bij Bella Home vind je stoelen met een elegante en exclusieve uitstraling voor jouw interieur. De keuze kan soms lastig zijn. Daarom zorgen we ervoor dat elk model aangeboden wordt in verschillende stofkleuren en poten.

Eetkamerstoelen van velvet

Een eetkamerstoel van velvet of velours past helemaal bij deze tijd en is uiterst stijlvol. Het geeft een luxe uitstraling en is daarnaast ook nog makkelijk schoon te maken. Helemaal met onze impregneerspray die het waterafstotend maakt. In ons assortiment heb je de keuze uit meerdere velvet stoelen verkrijgbaar in meerdere kleuren. Of je nu kiest voor opvallende kleuren zoals roze, groen of blauw of voor neutrale kleuren gaat als mokka, champagne of zwart. Met fluwelen stoelen loop je weer helemaal met de tijd mee.

Advies nodig bij keuze van jouw velvet stoel?

Ben je opzoek naar nieuwe eetkamerstoelen maar zit je nog met twijfels of vragen? Plan bij ons een afspraak in, want we helpen jou graag met de zoektocht naar de juiste stoel. Het is dan ook mogelijk om proef te zitten op onze eetkamerstoelen.

Eetkamerstoelen