Velvet eetkamerstoel, Eetkamerstoelen

5 mooie velvet stoelen

Een mooie velvet stoel kan een eethoek omtoveren tot een knus toevluchtsoord. Als je de eethoek graag wat extra luxe en sfeer wilt geven, dan is een stoel in de velours stof een goede keuze. Met de juiste keuze kan je jouw interieur helemaal afwerken met mooie velvet stoelen en jouw gasten verbazen met jouw gevoel voor stijl.

Velvet stoel Bellarich: €169,95

Eetkamerstoel velvet Bellarich

Met zijn luxe verschijning en kruispoten is dit een prachtige velvet eetkamerstoel die ideaal is voor grote en kleine woonruimtes. De Bellarich velvet eetkamerstoel biedt veel opties, omdat hij in meerdere kleuren te verkrijgen is en daarnaast ook kan kiezen tussen zilveren, zwarte of gouden poten.

De velvet eetkamerstoel doet veel weg denken aan de Eric Kuster stijl met een luxe-gevoel en heeft een warme uitstraling door het zachte velours stof, kruispoten en de gecapitonneerde achterkant. Met zijn stevige zitting is deze velvet eetkamerstoel perfect om in te werken of te dineren.

Velvet stoel Bello: €249,95

Eetkamerstoel Velvet Bello

Bij de stijlvolle velvet stoel Bello draait alles om ingetogen glamour. In het warme velours stof en met de vorm van een harp, heeft de eetkamerstoel een luxe uitstraling met een gezonde mix van materialen terwijl hij eigentijds blijft door zijn strakke vorm.

Dit is een luxe eetkamerstoel, met armleuningen, waardoor het de ideale stoel is om in uit te rusten na een dag hard werken. De rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning en heeft comfortabele zitting. De velvet eetkamerstoel Bello is nu verkrijgbaar met een gouden of zilveren onderstel met verschillende velours kleuren.

Velvet stoel Luna: €169,95

Eetkamerstoel Velvet Luna

Zoals met alle stoelen van bellahome.nl, is de eetkamerstoel velvet Luna verkrijgbaar in verschillende kleuren met ook nog eens de keuze uit een zilveren, zwarte of gouden onderstel. Luna heeft een open, imposante verschijning aan de achterkant en krijgt met zijn gecapitonneerde voorkant een luxe uitstraling. De comfortabele zitting zorgt ervoor dat je kunt ontspannen.

Velvet stoel Noah: €199,99

Eetkamerstoel velvet Noah

De eetkamerstoel Noah is een uitnodigde verschijning in uw interieur waar je samen kunt ontspannen met gasten. Door het weefpatroon krijgt de stoel een warme en luxe design, wat het een echte eyecather maakt. De armleuningen zorgen voor een aangenaam comfort, terwijl het zitkussen stevig is maar niet te hard. zorgt ervoor dat je kunt ontspannen.

Velvet stoel Yara: €265,00

Eetkamerstoel velvet Yara

De eetkamerstoel Yara is bekleed met een zachte velours stof en doet denken aan de vorm van een schelp. De schelp stoel heeft een opvallende vertoning die een prominente plaats inneemt in de eethoek. Met een gegarandeerd zitcomfort is het de perfecte eetkamerstoel om jouw interieur in te richten geïnspireerd op de Eric Kuster stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *