Bestellingen via onze webshop
Het is mogelijk om de online bestelling kosteloos te wijzigen mits je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Dit is mogelijk door contact op te nemen met onze klantenservice via 0611247063. Mocht je niet tevreden zijn dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen het online bestelde meubel te retourneren. Deze termijn gaat in na ontvangst van het product.

Retourneren dient aan een aantal voorwaarden te doen:

  • Het artikel dient in de originele productverpakking te zitten.
  • Het artikel dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Ophaalservice Bella Home
Bella Home biedt een retourservice aan. Onze professionele bezorgers halen je meubel bij je thuis op. Voor het ophalen van de meubels brengen wij €79,- in rekening tenzij anders is overeengekomen. Neem contact op met onze klantenservice via 0611247063 voor de ophaalservice.

Retourneren per post
Kleine artikelen verzenden wij per post via PostNL. De retourzending dient verstuurd te worden naar Handelskade 14D, 7202 CD Zutphen. Zodra de retourzending ontvangen en verwerkt is krijg je het aankoopbedrag terug. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Zelf terugbrengen

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling zelf af te leveren bij het adres van Bella Home. Dit is mogelijk door contact op te nemen met onze klantenservice via 0611247063 en een afspraak in te plannen.

Uitgesloten van retourrecht

  • Op maat gemaakte artikelen.

Modelformulier Herroeping
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Retouradres
Handelskade 14D
7202 CD Zutphen
06-11 24 70 63
info@bellahome.nl

KVK nummer: 77080211