Categorieën

Betaalbaar

Haal nu voor een betaalbare prijs jouw interieur in huis.

Gratis verzending

Profiteer nu van onze gratis verzending voor alle meubelen.

Breed assortiment

Ontdek ons uitgebreid assortiment aan producten.

Creër jouw droominterieur

Droom jij ook van een luxe interieur? Dan ben je bij Bella Home op het juiste adres! Bij Bella Home vind je een uitgebreide collectie aan meubelen geïnspireerd op de metropolitan luxury en Eric Kuster style. Dit stelt jou in staat om een droominterieur te realiseren. Ons team doet er alles aan om jou daarbij te helpen. Zo zijn we elke dag telefonisch bereikbaar en op locatie aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je het liefst langskomen? Dat kan! Wij werken altijd op afspraak zodat we jou optimaal kunnen helpen. Je kan ongestoord alles bekijken en de auto gemakkelijk parkeren.

De online winkel voor luxe meubels

Bella Home is net een fysieke winkel, maar dan online. Bij ons vind je meubels die zich laten kenmerken door een luxe en moderne uitstraling. Met onze eigen geproduceerde meubels bieden we hoogwaardige stoelen, eetkamertafels en fauteuils aan met een uitgebreide keuze aan stofkleuren en poten. Hierdoor kan jij de mooiste combinaties maken voor jouw interieur. Het interieur kan je de finishing touch geven door de juiste combinaties te maken met onze salontafels of lampen. Heb je een speciale wens qua kleuren of wil je het product graag in het echt zien. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij denken graag met je mee.

Ervaar onze prettige service

Bij Bella Home doen we er alles aan om jou blij te maken met een glimlach. Profiteer altijd van onze gratis verzending en met onze betaalmethodes is het mogelijk om achteraf te betalen. Ook is het mogelijk om tijdens de levering te betalen en heb je 14 dagen retourrecht. Twijfel je nog over een kleur? We sturen graag kleursamples op zodat je thuis de kleuren rustig kan bekijken. Heb je al een bestelling geplaatst en zijn er nog steeds twijfels. Laat het ons weten want onze bezorgers nemen graag twee kleuren mee.