Toont alle 16 resultaten

Eettafel Lawas

819,00

Eettafel Valencia Mangohout Naturel

409,00

Ovale eettafel Mangohout Canberra

765,00

Ovale eettafel Portland – 220×110 cm – mangohout/ijzer

995,00

Luxe eetkamertafel 160 centimeter marmerlook goud

625,00

Luxe eetkamertafel 180 centimeter marmerlook goud

675,00

Luxe eetkamertafel goud glas 160 centimeter

599,99

Luxe eetkamertafel zilver glas 160 centimeter

499,99

Luxe eetkamertafel zilver glas 180 centimeter

549,99

Eettafels van Marmer

Een marmer eettafel straat klasse uit en zijn vaak exclusief en massief.  Bij ons ben je op de juiste plek als opzoek bent naar een ovale, vierkante of een ronde marmer eettafel.  Een marmer eetkamertafel zorgt voor een luxe uitstraling en het fijne is dat het levenslang mee gaat.

Eettafels van Marmerlook

Een eetkamertafel van marmerlook is de perfecte alternatief van marmer en is daarom ook minder prijzig. Marmerlooks eettafels creëren dezelfde luxes als een marmer eettafel, maar is minder massief en zwaar. Het fijner van Marmerlook is dat het minder snel krassen krijgt en makkelijker schoon te houden.

Glazen eettafels

Eetkamertafels van glas creëren een ruimtegevoel vanwege de doorzichtigheid.  Ongeacht of je nu een grote of kleine eetkamer hebt past het in elk interieur. Ben je fan van een specifieke kleur? We bieden eettafels van glas aan in de kleur zilver of goud. Deze kleuren zijn makkelijk te combineren in een interieur, helemaal als je gek bent op goud of zilver.

Eettafels met stoelen

Vind je het lastig om jouw eethoek in te richten? Bij Bella Home begrijpen we dat en daarom bieden we combisets aan tegen voordelige prijzen! Onze combisets worden met duidelijke foto’s in beeld gebracht waardoor je een goed beeld krijgt van onze eettafels en velvet stoelen.