Toont alle 11 resultaten

Bollamp Nura XL Antraciet

349,95

Bollamp Nura XL Sepia

399,99

Hanglamp goud 3 licht

149,99

Hanglamp Zef Glas 3-Licht

149,99

Hanglamp Zef Glas 5-Licht

399,99

Hanglamp Zef Glas 5-Licht Mix

399,99

Hanglamp Zef Glas 5-Licht Rond

324,99

Hanglamp Zef Glas 6-Licht

499,99

Hanglamp Zef Glas 7-Licht

599,99

Luxe Hanglamp Cup

549,95

Eettafel hanglamp Moji

159,99

Eric Kuster Stijl Lampen

Verlichting is essentieel en bepaalt de sfeer van jouw interieur. Bij Bella Home heb je de keuze uit meerdere modellen plafond lampen en bollampen die zich kenmerken als de Eric Kuster Stijl. Ongeacht de grootte van jouw woonkamer of eethoek zit er een lamp tussen die in jouw interieur past. Maak nu zelf de keuze tussen de aantal bollen en kleur. Onze lampen zijn ook makkelijk te combineren met onze eettafels en stoelen. Zo kan je een gehele woonset creëren die past bij de Eric Kuster Stijl.  

Hanglampen

De hanglampen van Bella Home zijn echt een blikvanger. Niet alleen is het een blikvanger, maar ze zorgen ook voor extra sfeer. Tijdens het dineren wil je natuurlijk wel sfeervolle verlichting hebben. Het is de centrale verlichting in huis. Door veel waarde te hechten aan plafond lampen kan je jouw interieur compleet maken. Maak jouw interieur nu compleet met de Eric Kuster Stijl lampen van Bella Home.  

Vloerlampen

Een vloerlamp geeft niet alleen verlichting, maar zorgt ook voor sfeer. De bollampen van Bella Home zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen  in de woonkamer of slaapkamer geplaatst worden. Hou je van afwisseling in je interieur? Verplaatst dan om de zoveel tijd de bollamp om nieuwe combinaties te maken.